Frågor & svar

Klockan talar svenska!

Du har rätt att returnera en produkt för full återbetalning eller byte inom 30 dagar efter att du mottagit din order. Du kan inte returnera en använd produkt.
Kontakta vår kundtjänst så får du en retursedel skickad via mail. Kostnaden för returer är 29 kronor som dras av från din återbetalning. Skicka returen i originalförpackning. 

Minor Minutes returadress är:

Minor Minutes
Herrgårdsvägen 23 B
18239 Danderyd

När vi har mottagit och godkänt din retur sker återbetalning på samma sätt som vald betalningsmetod vid köp.

Självklart kan du välja att byta klockan mot en annan inom 30 dagar efter att du mottagit din order.

Samtliga returer kostar 29 kronor och sker via Postnord. Hör av dig till oss på info@minorminutes.com för att få en retursedel skickad via mail. 

Om det är något fel på klockan är du välkommen att kontakta oss på info@minorminutes.com så hjälper vi dig med en reklamation. Inkludera ditt ordernummer, kontaktuppgifter, beskrivning samt bild som visar felet. 

Skicka ditt ordernummer tillsammans med en bild på klockan som levererats till info@minorminutes.com så hjälper vi dig.

Återbetalningen sker när din retur blivit godkänd och görs med samma betalmetod som användes vid genomfört köp. Vi hanterar returer inom 30 dagar från att vi mottagit returen men oftast snabbare. När returen är återbetald kan det ta upp till 5 arbetsdagar innan återbetald summa finns tillgänglig på ditt konto eller din faktura blivit justerad.
MinorMinutes_Barnklocka_Avbytarbank